2013 m. liepos 28 d., sekmadienis

Cukinijų užkandėlė

Praėjusį savaitgalį svečiavausi pas draugės tėvus Panevėžyje. Po ganėtinai audringo savaitgalio, ryte, draugės mama pavaišino burnoje tirpstančiu cukinijų užkandžiu. Prisipažinsiu, nebuvau cukinijų, baklažanų mėgėja, tačiau pastaruoju metu atrandu tikrai nuostabius skonius ir imu pamėgti šias daržoves. Taigi šių cukinijų užkandėlės receptas:

Reikės:
Mažos cukinijos (geriausiai būtų maža, su plona luobele)
Varškės užtepėlės
Saulėje džiovintų pamidorų
Šviežio baziliko lapelių

1. Cukiniją supjaustome nelabai storais griešinėliais.
2. Ant supjaustytos cukinijos dedame turimą varškės užtepėlę. Užtepėlė gali būti bet kokia, turima iš parduotuvės arba pasigaminta pagal savo skonį.
3. Ant viršaus dedame saulėje džiovintų pomidorų ir baziliko lapelį.


Tikrai labai paprasta ir be galo skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą