2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Kelionės į Estiją įkvėptos krevečių salotos

Kelionės į Estiją metu vieną dieną buvome paskyrę maisto gaminimui. Tokios  "akcijos" metu gimė labai paprastas, tačiau labai skanus visų draugų bendras "projektas" krevečių salotos.

Reikės:
Įvairių salotų lapų
Pomidorų
Krevečių (gali būti ir šaldytos ir šviežios)
Krapai
Kieto brandinto sūrio
Poros šaukštų majonezo
Šaukšto garstyčių
Pusės citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų

1. Salotų lapus suplėšome ir dedame į dubenį/lėkštę.
2. Ketvirčiais supjaustome keletą pomidorų.
3. Atšildome krevetes, jei turite šviežių, nešaldytų krevečių jas lengvai pakepinkite keptuvėje su sviestu ir česnaku.
4. Susmulkiname krapus ir apibarstome salotas.
5. Užtarkuojame kieto sūrio.
6. Padažą gaminame iš majonezo, garstyčių ir pusės citrinos sulčių. Viską gerai išmaišome. Įberiame šiek tiek druskos ir pipirų išmaišome ir šiuo padažu apšlakstome visas salotas.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą